Hvem er jeg?

Det er vigtigt for mig at møde dig, hvor du er og at finde ressourcer og muligheder, som kan hjælpe dig til at komme videre. Udgangspunktet er at skabe tillid og tryghed for at kunne give slip, og gennem større indsigt får du mulighed for forandring.

Erfaring som kropsterapeut

Fysioterapi: Jeg blev autoriseret Fysioterapeut i 1983 og Fysio Pilates Instruktør forår 2013. Siden 1983 har jeg været ansat på Hvidovre Hospital, på fysiurgiske klinikker og ved genoptræning og forebyggelse i Egedal Kommune.

Rosenmetoden: I 1997 blev jeg International certificeret Rosenterapeut fra Dansk Kursuscenter i Søborg. Jeg har taget kurser i Norge, Sverige og Danmark. Uddannelsen er 4-årig med en praktikperiode på 1 år hvor jeg har haft 350 klientbehandlinger. Jeg har i forløbet været under supervision i gruppe og individuelt.
Se mere om uddannelsen på www.rosenmetoden.org.

Kranio-Sakral Terapi: Fra 2000 tog jeg kurser i Kranio-Sakral Terapi hos Trine Rosenberg: KST I, II, III og IV, Ret ryg og nakke I og II, samt Organ I & II Børn I. I 2007 blev jeg Certificeret Kranio-Sakral Terapeut. Herefter kurser i Opsumering.
Se mere om uddannelsen på www.kstforeningen.dk.

Chok og Traumebehandling: I maj 2016 afsluttede jeg uddannelse til terapeut i chok og traume behandling hos Somatic Experiencing hos SE-foreningen i Danmark.

Selvstændig: Jeg har haft egen klinik siden 1997 og er siden 2013 blevet selvstændig som privatpraktiserende fysioterapeut, kranio sakral-, rosen- og SE-terapeut på to klinikker, henholdsvis i Frederikssund i et samarbejde med psykologer, zoneterapeuter og andre terapeuter og på Frederiksberg i Behandlerkollektivet. I 2014 indgik jeg som fysioterapeut i et samarbejde med Skandia forsikring, og fra 2015 fortsatte samarbejdet under Sygeforsikringen Danmark.